Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Για 3η συνεχή χρονιά η "Παραμυθοχώρα" στο Στρατώνι

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, στις 7:30 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια της “ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ”, του Χριστουγεννιάτικου χωριού, στο Στρατώνι, η οποία λειτουργεί φέτος για 3η συνεχή χρονιά.
Η “ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ” είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ξεκινήσει από Εθελοντές και Φορείς του Δ.Δ. Στρατωνίου το 2008 και δημιούργησε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Στρατώνι.
Η λειτουργία της "ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ"......


διαρκεί περίπου ένα μήνα. Αρχίζει την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου 2010 και λήγει στις 2 Ιανουαρίου 2011.
Έξι ξύλινα σπιτάκια θα περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες, για να τους χαρίσουν μιαν αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.
• Στο Σπίτι του, o Αη Βασίλης υποδέχεται τα παιδιά, συζητούν και μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του. Έξω από το σπίτι του ΑηΒασίλη τα παιδιά μπορούν να δουν τους ταράνδους του στο στάβλο τους.
• Στο Σπίτι του Παραμυθιού, μια παραμυθού διαβάζει ενδιαφέροντα παραμύθια κοντά στο τζάκι.
• Στο Ταχυδρομείο, τα παιδιά στέλνουν τα γράμματά τους στον Αη Βασίλη.
• Στο Σπίτι των Κατασκευών, εθελοντές βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν το στολίδι τους, που θα το πάρουν μαζί τους για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.
• Στο Σοκολατόσπιτο, οι ζαχαροπλάστες του βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους το γλυκό τους.
• Στο Σπίτι των Ξωτικών, όμορφα αλλά και… άσχημα ξωτικά, όλα όμως αγαπητά, διασκεδάζουν τα παιδιά, τα βάφουν και να φωτογραφίζονται μαζί τους.
• Στη Λίμνη των Ευχών –όλοι ξέρουν, πια- όποια ευχή κάνουν στη διάρκεια της "ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ", αυτή γίνεται πραγματικότητα!
• Στην έξοδό της, ένα τρενάκι ταξιδεύει τα παιδιά σε μια διαδρομή εντός του χωριού, ενώ ένα μεγάλο λούνα πάρκ, με πλήθος παιχνίδια, διασκεδάζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.
Το ωράριο λειτουργίας της "ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ", μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, θα είναι: 10:00 έως 13:00 και 17:00 έως 21:00. Από 24 Δεκεμβρίου και έπειτα θα είναι: 10:00 έως 21:00 συνεχώς.

www.gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :