Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σημαντικές τοποθετήσεις για την διοικητική μεταρρύθμιση, θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 η συνεδρίαση της Επιτροπής θεσμών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, μέλος της οποίας είναι και ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης.
Κεντρικό θέμα της συνεδρίασης είναι το Πρόγραμμα Καλλικράτης και η υλοποίησή του ενώ την Επιτροπή Θεσμών θα απασχολήσουν και επιμέρους ζητήματα, που αφορούν την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί


ί στο Δημαρχείο Πολυγύρου στις 11.00 π.μ..

«Για πρώτη φορά η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας συνεδριάζει σε έναν Δήμο της Χαλκιδικής, γεγονός που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. για τους περιφερειακούς δήμους και το νομό Χαλκιδικής, που την περίοδο αυτή φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες. Πέρα από τις εργασίες της επιτροπής, όπου θα κυριαρχήσει το πρόγραμμα Καλλικράτης, τα μέλη της επιτροπής θεσμών της ΚΕΔΚΕ θα έχουν τη δυνατότητα γνωρίσουν τις ομορφιές του νομού. Μάλιστα έχουμε προγραμματίσει με λεωφορείο του Δήμου Πολυγύρου να οργανώσουμε την επίσκεψή τους τόσο στη χερσόνησο της Σιθωνίας όσο και στον ορεινό όγκο του Χολομώντα» δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου και μέλος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΚΕ, Θωμάς Καπλάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :