Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Άρχισε και το …ξεκατίνιασμα μεταξύ των εκπροσώπων του Έθνους


Όχι μόνο ο Πάγκαλος στη σημερινή παρουσία του στο Mega (ο οποίος αράδιαζε ονόματα συγγενών πολιτικών (της ΝΔ φυσικά) που διορίστηκαν από το παράθυρο στην «Αγρογή» του Χατζηγάκη) αλλά και άλλοι πολιτικοί έχουν αρχίσει τελευταίως να επιδίδονται σε ένα άγριο ξεκατίνιασμα μεταξύ τους. Βέβαια, δεν είναι δα και τίποτα προσωπικότητες που θα έπρεπε να τους παίρναμε στα σοβαρά, αλλά η συμπεριφορά τους προκαλεί περιέργεια…
Και αυτό διότι κάποιοι βγαίνουν και δίνουν ανοικτά στα μέσα ενημέρωσης άλλους συναδέλφους τους, τα παιδιά, τα ανίψια, τις ανιψιές, τις άλλες «ανιψιές» κλπ.

Προκύπτει όμως ένα σημαντικό «γιατί;». Μήπως πιστεύουν ότι με το να «δίνουν» τους άλλους θα τη γλυτώσουν οι ίδιοι; Αν είναι έτσι, διαπράττουν ένα ακόμα μεγάλο λάθος, κοντά στα άλλα.

Όσο βγάζουν τα μάτια τους, τόσο και πιο πολύ απαξιώνονται στα μάτια του κόσμου. Εξ’ ου και οι κυριακάτικες δημοσκοπήσεις…!

Και όταν έρθει η ώρα και πάμε στην κάλπη, οι ίδιοι που νομίζουν τώρα ότι πουλάνε στις ειδήσεις θα δουν και τον εαυτό τους κρεμασμένο στα μανταλάκια και θα ψάχνουν σπίτι στο… βουνό για να κρυφτούν.

Πάντως, η απαράδεκτη αυτή εικόνα θα πρέπει να προβληματίσει τους αρχηγούς των κομμάτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια :