Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Νέα επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη 20.5.2010


Και νέα αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά τα Κεντρικά και τα Βόρεια ισχυρούς ανέμους στα πελάγη και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Αναλυτικά

Νεφώσεις προβλέπονται για την Πέμπτη σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα οι οποίες αρχικά μόνο στα Δυτικά θα δίνουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα Κεντρικά και Βόρεια τμήματα της χώρας. Στην Κεντρική και την Δυτική Μακεδονία καθώς επίσης στην Ήπειρο τα φαινόμενα θα είναι αρκετά έντονα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχέςθα αρχίσουν να σημειώνονται από τις απογευματινές ώρες και θα είναι μέτριας εντάσεως.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νότιοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από νότιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 6 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 21-22 βαθμούς στα κεντρικά τους 24-25 βαθμούς στα Δυτικά τους 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :