Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο καιρός


Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και πιθανόν τα ορεινά της Στερεάς, περιμένουμε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά τα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι
και τοπικά ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στα νοτιοδυτικά τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ στο Σαρωνικό ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :